Campanii umanitare


Campaniile vor continua, atât pentru plasamentele din articolele de mai jos, cât şi la alte orfelinate/azile. Intentionez ca, măcar o dată la 2-3 luni, să iniţiez astfel de acţiuni de strângeri de donaţii. În consecinţă, toţi cei ce vor să participe/implice sunt rugaţi să mă la adresa de e-mail adelaonete@gmail.com, sau aici, pe blog.

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2010/12/19/o-altfel-de-zi/

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2010/12/20/de-ultima-ora-si-urgent/

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2010/12/24/copiii-tuturor-copiii-nimanui/

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2011/01/04/campaniile-continua/

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2011/02/14/misiune-indeplinita-prima-parte/

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2011/02/19/plini-de-boli-si-suferinti/

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2011/05/27/si-ei-sunt-copiii-nostri/
https://noaptebunacopii.wordpress.com/2011/06/02/ce-zici-crezi-ca-te-ai-putea-opri-un-pic/

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2011/09/18/dau-poezie-pentru-mancare/

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2011/10/31/punct-si-tot-inainte/

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2011/11/06/din-cauza-voastra-am-facut-o-din-nou/

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2012/05/18/el-este-vladut-ursache-si-stie-ca-va-muri/

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2012/12/10/mos-craciun-pentru-vladut-si-fratii-lui/

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2013/07/10/haideti-sa-i-ducem-si-pe-ei-la-teatru/

 

https://noaptebunacopii.wordpress.com/2013/07/16/cenusareasa/

19 răspunsuri la „Campanii umanitare

  1. Pingback: Misiune îndeplinită – prima parte | Noaptebunacopii's Blog

  2. Pingback: Campaniile continuă | Noaptebunacopii's Blog

  3. super awsoom, ma acuzati pe mine ca fac trafic pe seama cazurilor umanitare. asta in timp ce voi va rupeti in doua carca si cereti bani pt voi. super tare, era o chestie de scris, pacat ca nu mai am blog.

    • Amice, deşi nu meriţi atenţie, nici cât un „noroi” pe gheată, îi las pe cei care s-au implicat în aceste campanii să-ţi răspundă! Chiar te rog să-ţi faci blog şi să scrii despre asta! Mai jos de atât poţi coborî? Acesta este şi motivul pentru care ţi-am aprobat mesajul, dacă ar mai fi fost vreo îndoială – deşi sunt sigură că nu – în privinţa ta, s-a spulberat, cu siguranţă, acum. Şi ai grijă ce acuzaţii faci!

    • george

      Mare cretin poti sa fii. Pacat ca Romania asta e facuta din oameni ca tine,care, din pacate, sunteti majoritari. Ai fost vreodata intr-un camin cu asemenea copii? Iti garantez ca daca te duci vreodata acolo o sa ai un soc. Eu sper ca tu si familia ta, mama, tata, copil, nevasta si ce dracu mai ai tu prin curte sa ajungeti in locul copiilor alora iar ei sa aiba o viata mai buna decat au acum. Atunci o sa intelegi ce insemnatate au pentru ei micile ajutoare pe care noi le ducem acolo. Pana atunci, cretinule, ma rog ca tu si toata familia ta sa se bucure de tot atatia bani cati bani s-au furat din aceste campanii. Deci, exista mari sanse sa ajungeti in locul lor.
      Multa bafta si noroc in continuare si, sa-ti ajute Dumnezeu, sa ajungi acolo unde meriti.

    • esti un alt idiot din multi altii…nu numai ca se intampla sa ii cunosc pe Adela si pe George ci chiar am condus masina care a livrat ce s-a strans de la cea mai recenta campanie (azilul de batrani)…daca vrei alte explicatii, implica-te activ, fa o donatie si abia apoi intreaba ce e cu banii…vei primi toate lamuririle de care ai nevoie. pana una alta ai capatat mai multa atentie decat meritai.
      P.S.1 Daca ai o problema din nastere te rog sa ma scuzi. Oamenii bolnavi si aflati in nevoie ma sensibilizeaza.
      P.S.2 Daca nu ai o problema din nastere, inca o data: ESTI UN DOBITOC

      Mii de scuze celor care citesc blogul Adelei in mod frecvent, dar cunoscand-o nu pot reactiona altfel!

  4. @Bărbieru (amourdejour): Flăcău, tu ai o gravă problemă, băi, tată. De fapt două. Două afecţiuni: suferi de nebăgare în seamă cronică şi de grija altuia.
    Care-i baiu’? Ai intrat în anonimat?
    Du-te-n pizda mă-ti, măcar la unul dintre orfelinate şi azile, cu Adela, să vezi unde se duc banii ăia strânşi de ea, apoi comentează, avortonule. Că de afirmaţii nefondate suntem sătui. Cu toţii ştim din ce fel de plămadă eşti făcut. Ce, te roade invidia că alţii chiar reuşesc să facă ceva pentru cazuri umanitare reale iar tu nu mai scoţi de-un Cico şi-un Viceroy cu aşazisele tale campanii? Sau nu mai ies bani din reclamele de pe fiţuicile alea digitale obscure pe care tu le numeşti „bloguri” şi „proiecte” şi te-ai gândit să mai faci niţel trafic, poate poate păcăleşti vreun prost cu CAEN? Marş înapoi în mocirla societăţii, acolo unde-ţi e locul, şoarece de Can-Can ce eşti.

  5. @ amourdejour bai ciorbistule frustrat ce esti! Cum poti sa spui asa ceva? De fapt, nu stiu de ce ma mai mir, la cati prosti sunt in blogosfera e imposibil sa-i eviti.

  6. Dupa o indelunga concentrare pe mesajul invaluit in misterul nevazut al lipsei de ridicaciune de spurcaciune a geniului nemasurat, dupa ce am digerat gunoiul tau cu nefasta apasare de dinti, dupa ce am ridicat din spanceana-mi nemasurat de indignata, m-am hotarat sa-ti ofer una bucata intelepciune maiastra de la subsemnata, tie, incalcare a tuturor legilor naturii cale esti intru slava tatalui si-al fiului care te-a lasat sa te nasti, draga amourdejour: Ja! De pe blogosfera!!!! Piei Satana! Mi-ai mancat sufletu’. Am fost cu tine ca si cu un copil lesuit prin mocirlele blogosferice si te-am pastrat pe cearsafurile mele curate de blog ca sa-ti recapeti puterile-ti mistuite de incrancenarea-ti ateica si pornografica. Insa n-ai vazut cat de mult sacrificate-am pentru tine. In schimb lovesti in prietenii mei de-a-n pururea sa ti se-ndeplineasca ce le doresti din suflet si simtiri.l
    Cu alte cuvinte: sa-ti stapanesti schizofrenia este o arta asa ca, pana la rezultate mai bune, eu te astept cu poarta-nchisa, mai baiatule. Hai sa-ti fie cum ai visat! Semnat: mama dolores. Pentru cel care a fost tentativa de blogger: amourdejour, hobbitu, bogdan, o „orasul din Croatia” …..

  7. liv

    @amourdejour. cati prosti are gradina lui dumezeu, dar cati sunt care muta si gardul!!!!

  8. Buna ziua!

    Reprezint site-ul sustin.ro, un site non-profit, preponderent de campanii umanitare (dar nu numai!).

    Fiecare campanie de pe acest site are disponibile diferite bannere de sustinere.
    Ceea ce este unic fata de alte site-uri este ca puteti sa adaugati pe site-ul dvs. un banner rotativ cu diverse campanii umanitare – sau eventual, un banner single prin care sa sprijiniti alta campanie – de ex. interzicerea etnobotanicelor etc.

    Va invit sa accesati site-ul, care va ofera posibilitatea de a opta pentru un banner de urmatoarele marimi: 125×125, 150×150 sau 200×200.

    Daca alegeti sa sprijiniti cu banner o campanie sustin, site-ul dvs. va fi listat automat pe site-ul nostru, in footer (vizibil pe toate paginile).

    Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie.

    Va cer sincere scuze daca mesajul meu v-a deranjat, nu aceasta a fost intentia. Intentia este aceea de a face un bine si ajuta anumite persoane care au nevoie de sprijinul nostru.

  9. Liliana

    Vezi tu, Adela, de ce oamenii nu cred in campanii umanitare? Pt ca exista astfel de specimene cum fu ‘amour…’ care nu cred in ajutorarea semenilor, care nu cred in omenie si in generozitate, insa sunt lipsiti de valori morale, de ajung sa acuze aiurea. Se zice ca fiecare judeca prin prisma lui, poate asa ar face el.. Dumnezeu e sus si ne vede pe toti, buni sau rai!
    Tu nu trebuie sa te justifici in fata nimanui, trebuie doar sa continui sa ajuti, sa implici oameni in astfel de actiuni. Eu stiu doar ca nu am gandit o clipa ca ai putea fi altfel, desi nu te cunosteam. M-ai convins si ori de cate ori vei cere sprijin, o sa incerc sa particip si sa caut sa implic si pe altii, Dumnezeu sa ne ajute!
    Fii binecuvantata si nu lasa astfel de micisme sa te afecteze!

    • Mulţumesc, draga mea! Ştiu că mă pot baza pe tine. Am avut acest sentiment încă de la început, aşa cum spui şi tu, înainte să ne cunoaştem „face to face”. 🙂 Te îmbrăţişez, cu drag. Şi, da, eu îmi văd de drumul meu. 🙂

  10. CRISTINA MIHALCEA

    Draga Adela,
    Sunt Cristina Mihalcea de la Institutul de Biologie. Colegii ma intreaba cind mai faci un act caritabil pentru copiii din Valea Plopului pentru a contribui cu putin si noi. Cind ai noutati poate ne anunti.
    Toate bune tuturor !
    Cristina

  11. Your information Helped me Thanks you Much

  12. Pingback: Guest-Star Day: Adela Onete « Cantina Socială

Lasă un comentariu