Ce este mai bun pentru bebeluşul meu?


Încă de când afli că lângă inima te creşte o altă inimioară, începi să te gândeşti la viaţa ce pulsează în interiorul tău: îţi pui mii de întrebări, îţi faci milioane de griji, planuri, care, lună de lună, până la apariţia copilului – ca să nu mai vorbim de ce va fi după 🙂 – , capătă alte dimensiuni, alte înţelesuri, cresc, până se transformă în soluţii.  Dintre ele face parte şi goana după „trusoul” noului-născut. Care trusou începe de la scutecele de unică folosinţă şi se termină cu pătuţul, căruciorul, masa de înfăşat, mobila pentru camera copilului şi tot aşa.

Mi-am readus aminte de toate acestea de curând, de când una dintre cele mai bune prietene urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Şi, deşi are experienţa primului copil, are aceleaşi mii de întrebări: „oare ce cărucior să aleg?”, „dar pătuţul cum să fie?”, pentru că, în anii ce au trecut de la naşterea primului copil, oferta de astfel de produse a crescut, a evoluat, s-a diversificat.

Ei, bine, în căutarea noastră, am găsit şi site-ul babyplus.ro, un magazin online cu articole pentru copii.

Babyplus.ro nu este un simplu magazin online, ci un loc în care toată atenţia este centrată asupra bebeluşilor şi totodată a mămicilor.
Aici veţi găsi doar produse şi articole utile creşterii şi dezvoltării bebeluşilor începând de la accesorii pentru alimentaţie, jucării pentru copii, cărucioare, mobilier, scaune auto şi până la siguranţă şi confort de cea mai bună calitate”,
spun proprietarii magazinului virtual.

Personal, îmi place cum este construit site-ul: aerisit, scurt şi la obiect. Cum prietena mea este interesată mai ales de cărucioare pentru copii, am luat la „răsfoit” oferta. Şi este o ofertă generoasă, care se întinde, în acest moment, pe 16 pagini, ce cuprinde,  într-adevăr „cea mai diversificată gamă de cărucioare practice şi utile ce sunt atât pe placul părinţilor cât şi al bebeluşilor. Categoria include cărucioare pentru copii la preţuri avantajoase cu multiple accesorii şi dotări menite să facă plimbările liniştite, relaxante şi plăcute.Poţi găsi aici toate preţurile, mărcile, culorile, dimensiunile, accesoriile în funcţie de care să  faci alegerea perfectă pentru puiul tău. 🙂

Dacă nu mă credeţi, convingeţi-vă singure/singuri, făcându-le o vizită! 🙂

Iar după ce v-aţi fi ales căruciorul sau articolul preferat din multitudinea pe care o oferă magazinul, vă puteţi relaxa citindu-le blogul –http://www.babyplus.ro/blog/ – , unde veţi găsi informatii utile pentru parinţi, sfaturi despre bebeluşi şi copii (despre alimentaţie, igienă, apariţia primilor dinţişori, etc.)

Publicitate

Un comentariu

Din categoria copil, părinţi

Un răspuns la „Ce este mai bun pentru bebeluşul meu?

  1. Pingback: Raport despre blogosferă. Azi, despredemnitate şi despreoperă | Călin Hera. PA-uri şi mirări

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s