Celor care…


Tuturor celor care nu-mi înţeleg vehemenţa implicării în situaţia actuală prin care trecem, le cer scuze că mă doare viitorul copilului meu în ţara care s-a născut.

Ce nu înţeleg ei, este că nu fac politică din poziţia unui membru de partid înregimentat vreunei doctrine şi repet – oare pentru a câta oară?! – nu consider că este ceva rău, dar nu acesta este scopul meu!!!

Dacă eu consider că, azi, viitorul familiei mele este periclitat de cei care au fost aleşi să-l administreze în folosul nostru, al cetăţenilor acestei ţări, iau atitudine!

Dacă mâine voi considera acelaşi lucru, voi lua atitudine, indiferent cine va fi la putere!

Copilul meu are aceleaşi drepturi în lumea asta, ca oricare dintre ceilalţi copii, europeni, americani, etc!

De aceea, duminică, 29 iulie, voi merge la vot şi voi vota DA!

Publicitate

13 comentarii

Din categoria campanie, copil, de prin viaţă păţite şi adunate, diverse, eveniment, gânduri, politică, privind în jur, România, viaţă, ţară

13 răspunsuri la „Celor care…

 1. violeta ilie

  A fost greu sa spui in sfarsit asta ? A durut ? Daca erai hotarata de la inceput nu te-ar mai fi certat cineva desi cred ca nu asta te-a determinat sa faci publica decizia ta . Bravo !

  • Violeta, asta am spus-o şi răspus-o şi scris-o de un infinit de ori, până acum. Nu mă interesează cine mă ceartă, atât timp cât nu este capabil să-mi demonstreze buna lui credinţă şi cât îmi vine cu teorii penibile… Decizia asta este publică de multă vreme! Nu că aş datora vreo explicaţie cuiva…

 2. Pingback: parerea lu' danutz - Deadline

 3. Adela, vreau sa ma dumiresc putin „eu cu cine votez…recte, cu cine ma intretin pe lumea asta aparenta (virtuala)”…am incercat sa dau cateva reply-iuri la postarile din petitie si vad ca am „stop game”, adica nu mi apar! si te intreb – ai „reusit” sa ma blochezi? democratic si …civic? sau doar o chestiune tehnica, si atunci sunt dator cu SCUZE! stii cherstia aia a lui Alecsandri parca „E unul care canta mai bine decat mine?…cu atat mai bine…blablabla” . Si totusi, nu ai facut petitia aia ca sa te slavim, nu? Ci, manarea constiintei!!!!!!!!! mda…..

  • Bineînţeles că nu te-am blocat. Şi eu m-am mirat de ce nu-ţi văd comentariile, deşi primeam notificare că ai comentat. Nici măcar nu am introdus opţiunea să le moderez. Deci, din nou, te grăbeşti cu concluziile. Dacă nu-ţi apar comentariile, este probabil din cauza FB-ului. Am observat, pe de altă parte că, altora, le-au apărut comentariile dublu sau chiar triplu. Deci, eşti dator cu SCUZE!

   • …datoria i datorie! scuze, pls!
    stii ds ce e vorba, ds dezamagire! ne o luam toti la fiecare colt de…dialog! si cand dai peste cineva pe care l apreciezi te intrebi – bun, cat dureaza pana cad mastile? si credeam ca n „relatia ” cu tine s au batut toate recordurile!
    deci, de vina tehnica!
    bafta si…inspiratie! vorbim, paa! …apropo, tot nu reusesc sa ti vad INTREG msj de pe fb, doar intro ul.

   • Nu ştiu ce se întâmplă. Chiar nu ştiu. Eu nu am umblat deloc la setări. Sunt aceleaşi cu care am pornit. A, şi apropo, nu-mi plac măştile! Scuze acceptate şi mulţumesc pentru apreciere!

 4. Pingback: parerea lu' danutz - Va iubim atat de tare, c-or sa sune la Salvare!

 5. Pingback: parerea lu' danutz - Va iubim atat de tare, c-or sa sune la Salvare!

 6. Pingback: parerea lu' danutz - Deadline

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s