Gaudeamus igitur…


Cum spuneam, profesorul Cristi Şerban şi-a lansat, la Târgul de carte Gaudeamus, volumul al doilea al cărţii „Nestemate duhovniceşti” şi mi-a făcut onoarea de a mă invita să citesc, atât din acest volum, cât şi din poeziile mele.
Felicitări, Cristian! Felicitări, de asemenea, celor 50 de elevi de la Şcoala H.M.Berthelot, din Ploieşti, care au venit la această lansare şi care au demonstrat că sunt interesaţi de carte, de poezie, de cultură!

Cam aşa a fost:

 

 

7 comentarii

Din categoria de suflet..., diverse, eveniment, poezii

7 răspunsuri la „Gaudeamus igitur…

 1. urasc galagia de la targurile de carte! urasc foiala si aglomeratia! cred ca nervii mei sunt batrani! daca ai inregistrarea, da-o la curatat si la aranjat, sa nu se mai auda zgomotul de sound, ci a te auzi doar tu

 2. cristina

  oh, Adele, que tu es belle…

 3. Frumoasa ca o primavara,
  Ai revarsat icoane-n versuri
  Pentru mugurii ce te-nconjoara.
  Minunate universuri!

 4. dana avram

  Adela, te-ai descurcat foarte bine la lansarea cartii semnate Cristi Serban ! Cand am vazut titlul articolului – Gaudeamus – m-am gandit ca tu ti-ai lansat cartea acolo! Este adevarat ca este nebunie mare la o lansare in cadrul unui targ de carte , dar asta este un semn bun ! Se citeste , totusi , mai mult decat se citea acum 3 – 4 ani. Si promotiile ziarelor vandute cu carti au avut un rol important. Observ ca multa lume citeste carti in mijloacele de transport. Cred ca , mai ales in ultima vreme , sunt din ce in ce mai multi oameni care investesc timp si energie in lucruri si evenimente cu adevarat folositoare ! Asa ca , o sa ai cu siguranta multi sustinatori la lansara cartilor tale! Te pup , Dana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s