De neignorat!


Ştiu, ştiu ce părere aveţi despre pps-uri. V-o împărtăşesc! Numai că mesajul celui pe care vi-l propun este preţios: de viaţă şi de moarte! L-am primit prin mail de la o prietenă – mulţumesc, Doina! Şi m-am gândit că n-ar fi rău să vă reamintesc şi vouă despre un lucru pe care îl ignorăm, cu sau fără intenţie. În concluzie, acordaţi-vă 5 minute pentru vizualizare şi atât cât e nevoie pentru a ţine cont de sfaturi.

 

Reclame

10 comentarii

Din categoria campanie, de suflet..., diverse, manifest, prietenie, privind în jur, remember

10 răspunsuri la „De neignorat!

 1. Pingback: De doi ani si două săptămâni prin blogosfera românească « Călin Hera. PA-uri şi mirări

 2. Sunt de acord şi cu ce spui tu şi cu ce spune slide-ul. Dar să nu uităm că în cazul cancerului de prostată lucrurile stau mult mai nasol.
  Raportul ONG-urilor care luptă împotriva cancerului la sân şi a ONG-urilor care luptă împotriva cancerului la prostată e cam de 1 la 1000. În vreme ce raportul incidenţei de îmbolnăvire e de 2-3 la 1. Iar rata de mortalitate la cancerul de prostată e mult mai mare decât cea la cancerul la sân. Ca să nu mai vorbim de complicaţiile extirpării organelor în cauză. Şi e trist, pentru că în cazul cancerului la sân se poate constata mult mai uşor, şi se poate lupta mult mai uşor.

 3. Pingback: blog de pisică roz » Blog Archive » Despre duşmani de moarte şi alte alea

 4. Intr-o buna zi, lupta aceasta ar putea fi castigata, lupta cu maladia asta cumplita… Citeam azi ca s-a inventat un aparat ce se poate folosi chiar acasa si detecteaza cu o precizie foarte mare cancerul la plamani, ficat… E un pas, inca unul…

  • Teo, mi-e teamă că nu se doreşte vindecarea unei astfel de boli. Este una dintre cele mai „sigure”. Ştiu că este o teorie cinică, dar îmi este foarte greu să cred că omenirea, care a evoluat atât de mult, nu a putut găsi un leac… Oare se vrea asta?

 5. Altcersenin

  „…mi-e teamă că nu se doreşte vindecarea unei astfel de boli.” – aceasta teama o are mai multa lume… marile concerne farmaceutice ar suporta mari pierderi in caz ca s-ar produce numai medicamente pentru tratamentul propriu ziz si nu citostatice… se presupune ca cercetatorii in domeniu au gasit solutii contra cancerului, dar n-au gasit si destule argumente sa-i convinga pe marii granguri, care trag sforile si care decid cand omenirea v-a rasufla usurat la gandul ca impotriva acestei groaznice maladii este remediu… trist, dar nu imposibil… candva am citit mai multe despre aceasta si am aflat lucruri groaznice despre cele mai mari concerne farmaceutice din lume…

  • Da, ştiu ce spui. În fond industria farmaceutică este tot un business. Cineva din vârful piramidei declara, la un moment dat că medicamentele nu sunt făcute pentru a vindeca oamenii, ci pentru a croniciza bolile. The show must go on, nu?

 6. Altcersenin

  intocmai!.. din pacate…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s