De suflet… La mulţi ani!


Sunt lucruri ce nu pot  fi cuantificate. Cum ar fi sufletul şi gândurile unui prieten. S-au spus şi scris multe despre prietenie. Pentru mine, prietenia este ca o floare de colţ: creşte în locuri speciale, este rară, delicată, dar, în acelaşi timp, puternică – înfruntă gerul, arşiţa, zăpada, ploile, înălţimile… Fericiţi cei ce o primesc în dar! Eu sunt o fericită. Nu am niciun merit, sunt doar foarte norocoasă. Unul dintre oamenii frumoşi pe care i-am cunoscut şi pe care-l simt aproape îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere. La mulţi ani, fată dragă! Să-ţi dea Dumnezeu, în continuare, o viaţă frumoasă, aşa ca sufletul tău! Te îmbrăţişez şi-ţi dăruiesc toată afecţiunea mea!

Publicitate

14 comentarii

Din categoria gânduri, La mulţi ani!

14 răspunsuri la „De suflet… La mulţi ani!

  1. Pingback: De suflet… La mulţi ani! - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. multumim frumos. nu mai pot sa adaug nimic in afara de faptul ca suntem norocosi sa avem prieteni niste oameni cu adevarat speciali pe care-i gasim in gandurile noastre exact asa cum ne regasim si noi in ale lor

  3. Ce minunata surpriza, ma simt ca o vedeta, coplesita de sentimentele puternice si gesturile incredibile ale celorlalti. Nu prea sunt obisnuita dar senzatia este bestiala. Multumesc din suflet si ego-ul meu a luat-o razna!

  4. Pingback: Năbădăiosu` şi prietenia « Cristian Dima

  5. Păi îi spun şi eu La mulţi Ani prieteni tale, mai ales că este un capricorn veritabil. Să primească în dar tot ce îşi doreşte!

  6. Pingback: PAveste fără sfârşit. Medieval story. Cap. 11 « Blogul lui Victor

  7. Pingback: Eu şi morcovii « Un blog cu năbădăi

  8. Intr-adevar, prietenia este o floare rara.
    In situatia in care, din nefericire, treci prin momente grele, ai posibilitatea sa-ti verifici prietenii. Numai aceia care iti raman aproape, in asemenea situatii, merita sa-i numesti prieteni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s