Deşi n-am înţeles-o. Ca de obicei, veţi spune. 🙂 Ce să fac, dacă aşa sunt eu, „neînţelegătoare”? 🙂
Vorba lui Andrei, „de pe google adunate….”. Dar să vă spun despre ce este vorba. Uitându-mă la cuvintele care i-au condus pe unii şi pe alţii, pe blogul meu, am găsit şi „poezi ptr copii 34 ani” – două căutări. Desigur, „poezii” scris, după cum vedeţi „poezi”. Ei, dar ce mai contează un „i” în vremurile astea, nu? Pierd oamenii atâtea, d’apoi un „i” insignifiant. Dragilor, care aţi pierdut „i-ul”, poate vă ajută un articol pe care l-am publicat cu ceva vreme în urmă. Îl găsiţi aici: https://noaptebunacopii.wordpress.com/2010/03/18/unu-doi-trei…-cati-sa-fie-cati-sa-fie/.
Aşaaa şi acum să revenim. Că spuneam că nu am înţeles: ce este cu „…pt. copii 34 ani”? Adică, se căutau poezii pentru copii de 34 de ani, sau, poate, poezii pentru copii de acum 34 de ani, sau…? Hmmm… Oricum aş întoarce-o, nu înţeleg. Şi au fost două căutări, cu acelaşi motor de căutare. Voi ce înţelegeţi din asta? Nu de alta, dar „să nu mor proastă”, vorba unui banc. 🙂
Deci, din lipsă de inteligență a dispărut i-ul. Din lene a dispărut liniuța dintre 3 și 4. Asta este o explicație logică pentru o problemă ilogică. 🙂
Corect. 🙂
Păi nu? Eu nici nu mă uit cum ajung la mine, că iar nu mă opresc din râs vreo oră.
Păi, da. Dar tot nelămurită sunt. I-a lovit prostia şi lenea pe doi (două) dintr-o dată, în acelaşi mod?
Nu știu. Poate a căutat o dată și i-a picat netul, apoi a revenit. Sau erau amândoi în afacere și au dat Enter cu aceeași căutare în același timp.
Da, am luat-o razna. Vezi, dacă mă lași să inventez? 🙂
Inventează, draga mea, inventează. Invenţiile înseamnă progres. 🙂
si eu tot cu liniuta disparuta votez! 🙂
Normal, Găbiţa. 🙂 Asta e şi explicaţia, presupun. Dar „suna” aşa de bine, că nu m-am putut împiedica s-o exploatez. 🙂
Pingback: Hai, că asta mi-a plăcut… :) - Ziarul toateBlogurile.ro
Respectiva persoană se gândea la copii de 3/4 ani..cred.
Probabil. 🙂 Dar am zis să ne mai amuzăm un pic. 🙂
Ce jucausa esti, Adela! 😉
😉
Hop si eu cu teoria chibritului: daca folosea caractere romanesti (desi n-as crede…) i-a disparut slash-ul care e pe tasta de cratima, daca nu folosea caractere romanesti, i-a disparut cratima, care era la loc pe tasta ei, deci e lenes cautatoru’.
… ai inteles ceva? Ca eu nu, ca acu venii de unde fusei si-mi luara 2 ore s-ajung in la marginea Bucurestiului si inca 2 ore s-ajung de la marginea Bucurestiului acasa…..
Ca lipsesc i-uri…..ma mir de tine, zau asa, sa suferi numa’ dintr-atat….Pai alea lipsesc tot timpul, cine le mai cauta?
Neintelegatoare-o ! (na, ti-am dat eu o cratima in plus, poate echilibram :)) )
Pupaciuni!
Păi spusei că sunt neînţelegătoare, da? Recunoscui. Aşa că… 🙂
Pup retur, cu răspundere.
Pingback: Despre blogul unui ratat realizat . Must read Bogdan Epureanu « Blogul lui Teo Negură
Si culmea e ca oamenii astia vor sa-si educe singuri copiii.Sa le citeasca si sa le recite „poezi”.Daca ar sti toti parintii cat de importanti sunt primii ani de viata ai unui copil, de la ce vede si ce aude, pana la ceea ce i se transmite, ar fi atenti la fiecare cuvintel rostit.
Cunosc parinti care si-au învatat copiii sa înjure, din amuzament- spun ei.Sa vezi amuzament peste cativa ani- spun eu 🙂
Pingback: Sunt recunoscător « Ada Pavel's Blog
Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Riviera venețiană. Bibione și noi
Pingback: Sunt recunoscător « Ada Pavel