Vlădescu, actor de telenovele


Am urmărit emisiunea, de sâmbătă, de la Antena 3, a Alessandrei Stoicescu, A&Q, dacă nu mă înşel,  în care, printre invitaţi, a fost şi ministrul Vlădescu, care era atât de supărat de faptul că au fost nevoiţi să mărească TVA-ul la 24 %, încât, mai-mai să plângă. Aşteptam, din secundă, în secundă, să-i văd o lacrimă rostogolindu-i-se pe chipu-i întristat de misiunea ingrată pe care o are, de a duce greul ţării în aste (sic!) vremuri grele… Cât de proşti ne cred, de ne servesc teatru atât de ieftin? A, ca lecţia era bine învăţată, nimic de zis. Doar şefu-i suprem a vărsat atâtea lacrimi…

Desigur, întrebat fiind de ce nu demisionează, dacă este depăşit, nu a avut un răspuns, ci a afişat, în continuare, o mină de om nevinovat şi abătut şi preocupat de soarta ţării.

Un lucru este clar: de-o da bunul D-zeu să scăpăm de guvernul lu’ peşte, Vlădescu poate fi, oricând, un bun actor de telenovele.

15 comentarii

Din categoria gânduri

15 răspunsuri la „Vlădescu, actor de telenovele

 1. Viata noastra e un teatru trist, vorba cuiva..

 2. Diana Alzner

  La mica bârfă: lasă, că-l consolează Valentina Pelinel! 🙂
  Pe Vlădescu nu vreau să-l mai văd nici măcar în telenovele… mai degrabă după gratii. 🙂

 3. Am prins si eu un pic din emisiunea cu pricina 🙂
  Nu prea mai ma surprinde nimic la actualul guvern.Imi aduc aminte ca in urma cu cateva saptamani Blaga,ca domn nu am cum sa-l numesc,zicea in felul urmator despre taierea pensiilor: mi-se rupe sufletul,dar e singura solutie.Si am inteles ca si blonda lui Base a spus ca guvernul trebuie sa plece daca se ajunge la cresterea taxelor si impozitelor.

  Las ca vine Dan Diaconescu si repara „sandramaua” asta de tara.Deja are planuri marete 🙂

  http://www.cancan.ro/actualitate/intern/i-a-pus-plasma-in-curte-mamei-111292.html

 4. Au un tupeu fara margini. Cred ca reusesc sa ne smechereasca la nesfarsit si culmea este ca sunt multi naivi ca sa ii creada. Daca erau atat de preocupati de soarta tarii de ce abia acum? De ce nu si anul trecut cand au cheltuit averi colosale pe campania electorala? Iar acum ne-au trimis in groapa…

 5. Cred ca am renuntat sa ma mai uit la emisiunile astea cu artisti nepretuiti ai neamului inca de cand au banalizat existenta noastra, pornind de la sarmanii nostri pensionari…ce sa zic?!! ma impresioneaza lacrimile guvernantilor nostri, care vin sa vorbeasca despre saracia in care ne scaldam, ma impresioneaza jignirea intelectului nostru…te pup, Adela.

 6. Pingback: Impozit pe suflet « Andreihappyday's Blog

 7. Pingback: Viață agitată – Sânge balcanic (100) poem « Cosmin Stefanescu's Blog

 8. Marian

  Crocodilii hamesiti au inceput sa plinga?!Saracii de ei! Acum, mai mult ca oricind, au nevoie de intelegere si compasiune!Vremurile prezente sint demne de epoca lui Caragiale!Lichelele sint ca buruienele-nu scapi niciodata de ele!”Fanariotii” au fost” mici copii” pe linga astia! Istoria, bat’o vina, cite prostii ne’a invatat!Se spune ca cel mai mare dusman al romanului e romanul, insusi!Realitatea din Romania o dovedeste din plin, „cu virf si indesat”!

 9. Te mai uiti la televizor?! Eu m-am lasat, in weekend am dat gata doua carti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s