Reprezentativ…


UPDATE: Când am pregătit postarea, ieri dimineaţă, în locul pozei de mai jos, aveam imaginea video, preluată de pe videonews.ro. Când am publicat articolul, azi la ora 24 şi un minut, imaginea nu s-a mai încărcat. Am căutat-o, să o repostez, dar nu mai există nici pe videonews, nici pe vreun alt site. De ce oare?

…………………………………………………………………………………………….

…. pentru cei care ne conduc, pentru odraslele lor şi, mai ales, pentru ce fac aceşti guvernanţi şi nu numai, cu întregul popor român, în ultimii şase ani. Şi, niciodată, vântul nu a fost suficient de potrivnic, din păcate.

Fiul d-nei Plăcintă,  fost ministru al Tineretului şi Sportului, junele Andrei Plăcintă, a urinat pe o troiţă maramureşeană, declarând: „Asta fac eu cu Dumnezeu”:

Foto: CANCAN.

Stimabila doamnă Plăcintă  atacă ziarul care a făcut publice pozele cu pricina – preluate, se pare, de pe contul de facebook al junelui Plăcintă, spunând: „Să vă fie ruşine! Fiul meu nu e o beizadea” . Citiţi întreaga declaraţie a d-nei, aici.

Voi prelua şi eu, totuşi, finalul, care este, vorba autorului articolului, d-nul Dan Duca, „apoteotic”:  „Numele meu este Sorina Plăcintă, sunt femeie şi mamă, sunt senator PD-L de Vrancea şi nu mi-e ruşine nici de faptele mele, nici de fiul meu. Vouă însă ar trebui să vă fie ruşine!”.

Să mai vorbim şi despre team – building-ul celor din Agenţia de plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, condusă de Gavril Mihai VĂDAN, care „în cadrul unui team building de 4 zile, bugetarii Agenţiei aflate în subordinea Ministerului Agriculturii au tras o petrecere de pomină unde  au tras o petrecere de pomină unde au curs râuri de alcool, au chefuit, au dansat şi au organizat şi un karaoke”, pe bani publici?

Că tot e criză, nu?

P.S. Cum e cu sărăcia şi nesimţirea, Victor?

14 comentarii

Din categoria ce credeti?

14 răspunsuri la „Reprezentativ…

 1. Pingback: Dreptate fortuită « Ioan Usca

 2. Nişte nesimţiţi de bani gata, care nu sunt în stare de nimic. Nişte idioţi cu pretenţii, beizadele, bine spus, care au învăţat de la parveniţii de părinţi că li se cuvine orice…

 3. Venisem sa zic: „Buna, sunt LePetit si am venit sa te salut!” Acum am amutit.
  „Doamne, vino Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni!”

 4. Daca cineva se mai poate lasa pacalit, atunci chiar nu ne mai functioneaza neuronii. Este evident ca suntem tratati ca un popor fara prea multa ratiune… Faptul ca le-am permis sa se manifeste asa spune ceva si despre noi…

 5. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 22) « Blogul lui Teo Negură

 6. Ce poți să mai zici. Asta e oglindirea românilor. Cu asta ieșim în față și cu chioru…evident.

 7. Pingback: Să taie la profu` de istorie! – Dialoguri nocturne. « Cristian Dima

 8. Marian

  Adela,comparatia poate cea mai potrivita a celor avuti si bineinteles a clasei politice din Romania e cea cu personajele din romanul lui Filimon Sirbu, Ciocoii Vechi si Noi!Caracterul lui Paturica s’a multiplicat in sutele, miile de caractere care acum reprezinta asa numita „societate buna,” clasa avuta,clasa politica din Romania!Noua democratie romaneasca e din multe puncte de vedere mai rea decit dictatura comunista care de bine,de rau tot mai avea un simt al mindriei nationale si al respectului fata de patrimoniul cultural al tarii.Intr’o tara civilizata cu respect pentru lege, justitie, moralitate, junele Placinta ar fi platit cu virf si indesat pentru stupiditatea si „nesimtirea” lui.Dar in Romania placintelor parca totul e posibil iar reactia mamei Placinta e intru’un fel tipica pentru „nesimtirea” care s’a instalat la cirma tarii!

  • Da, nu e nimic mai frustrant decât nesimţirea şi prostia celor din jurul tău, care-ţi afectează viaţa, fără să poţi face nimic în acest sens, decât să vrei să-ţi vezi de treaba ta, de bucăţica ta, să mergi pe drumul tău, să vrei să trăieşti normal, decent, civilizat, nederanjat şi să fie nevoie să te gândeşti că, pentru acest „lux”, trebuie să-ţi părăseşti ţara.

 9. Pingback: Criza « Ioan Usca

 10. Articolul asta este un recul la cel referitor la nesimtire. Un exemplu evident care vine sa intareasca ideea ca saracia nu te invata sa fii nesimtit ci…:(

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s