Să le dăm şi noi?


Celui de mai jos şi altora ca el:

alina
google.ro
nicuioan7@yahoo.com
109.166.134.98
2010/05/23 at 18:16 :

<sugeti pula>

nerado
google.ro
nicuioan7@yahoo.com
109.166.134.98
2010/05/23 at 18:16 :

<e fain dar nu imi place mie ba ****>

nicu
google.ro
nicuioan7@yahoo.com
109.166.134.98
2010/05/23 at 18:03  :

<sugeti pula ca nu acesta e poezia? > „

Acestea sunt trei comentarii inteligente ale aceluiaşi  „autor”, care, se pare,  nici el nu ştie de ce gen e. Am remarcat, însă,  aceeaşi adresă de mail şi acelaşi IP, precum şi „politeţea” din exprimare. Mi-a vorbit la persoana a II-a plural, da? A, comentariile erau – toate – pentru aceeaşi poezie: „Alfabetul„, poezie pentru copii.

Cristian le dădea cu pâine. He, he, Cristian, te-am luat! 🙂 La mine a avut curaj să-şi asume o identitate, de fapt, chiar trei. Nu e sigur de ce sex are… dar tot e ceva, decât anonim, nu? 🙂

Prin urmare, gândeam să le dăm şi noi… poveţe. Gratis, prieteneşte.

O să încep eu:

Măi, ţâcă! Scoate degetul din nas că uite ce-ţi făcuşi: scoseşi şi măzărichea de creier pe care Dumnezeu, în marea sa bunătate, ţi-o plantase! Poate, dacă eşti cuminte, mai ai o şansă!

Reclame

23 comentarii

Din categoria ce credeti?

23 de răspunsuri la „Să le dăm şi noi?

 1. Oamenii ăştia sunt definitiv pierduţi. Înţeleg că nu agreezi ce scrie cineva, ai tot dreptul la alte gusturi, nu ţi le contestă nimeni şi nu vrea nimeni să-ţi bage nimic pe gât. Te duci în altăparte, nu mai treci pe blogul care nu s-a ridicat la pretenţiile tale. Dar să vii şi să-ţi introduci „oareşce” la o poezie pentru copii, sub protecţia unui anonimat, mi se pare deja o nesimţire strigătoare la cer… E clar că avem de-a face cu nişte frustraţi, cu nişte închistaţi în lumea înjurăturilor, cu nişte pierde-vară care în afară de a jigni nu sunt în stare de nimic altceva… Îşi mai dau şi adrese de mail false sau nickname-uri false etc… Eu le spun disperaţi şi cred că nu greşesc…

 2. Pingback: APE TULBURI – GEAMANTANUL (partea întâi) «

 3. dmd

  Era de asteptat.Unii exceleaza in asa ceva,stim de ce …Nu pune la suflet, cu toate ca este greu.Cu bine.

  • Mulţumesc, Dane! Da, era de aşteptat. Până acum, m-au iertat. Acum s-au împiedicat şi de mine. Nu pun la suflet, că nu merită, dar ceva atitudine m-am gândit să iau, cu articolul ăsta.

 4. Genul asta de om te face sa iti fie greata chiar si propria persoana, dor pentru ca traiesti, intr-un fel sau altul, in preajma lui.
  Poate ca ar trebui doar blocati… si atat! ATAT!

  • Da, ştiu, ce zici! Aşa am şi vrut iniţial. Dar, după aceea, am zis de ce nu şi atitudine? Poate, poate se prinde ceva şi de ei. Poate chiar nu le-a spus nimeni că ce fac ei îi clasifică în gunoaie.

   • Ma tem ca de aceasta specie nu poate sa se prinda decat ciomagul, singura entitate capabila sa mai corecteze malformatiile care ii condamna la retard.

   • Zici tu că pricep de ciomag? Nici măcar, cred eu. Dar, aşa cum am mai zis, vreau să-i arătăm cu degetul. Chiar dacă sunt nişte chipuri şi nume ascunse. Undeva acolo, se vor simţi, poate, puşi la zid. Chiar şi numai pentru o secundă.

 5. starsgates

  Nu cred că-i doare prea tare dacă iei atitudine, adele.
  Dar nici nu pune la suflet, sunt ca nişte gândaci de bucătărie.

 6. Aby

  Sunt o multime de frustrati. Sunt oameni care se simt complexati de faptul ca in vocabularul sau nu exista decat 3 cuvinte p…; p…; p… . Sa le dam in continuare ce le place, adica: POEZIE.

 7. Pingback: Rusalii « Ҩ Gabriela Elena

 8. adakiss

  Eu am primit amenințări 😆
  Ce înseamnă, domne, ce înseamnă… Măcar vorbește la persoana a 2-a, și recunoaște că n-are habar cine e.

 9. Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » DeXign și cafea (II)

 10. Adela, mie imi tot fac curte una cristina si una eliza d., amandoua niste COMPLEXATE SI FRUSTRATE, mai mare mila! Fac pe intelectualele, pe cultele, le-am lasat o vreme, apoi le-am bagat la spam, pentru ca incepusera sa injure. A trebuit sa introduc moderare, deoarece odata ce ai aprobat un comentariu, il accepta pe baza de IP si cu alt email, din pacate. Dar daca am moderare le baga automat la Move to trash, adica la lada de gunoi ( cu alde astia! )
  O seara frumoasa! 🙂

  • Da, am citit în articolul tău despre ele. La mine a fost prima dată şi, primul lucru pe care l-am făcut când am văzut mesajele, a fost să le trimit la „gunoi”. Apoi, am gîndit că trebuie, totuşi, puşi la zid, dacă tot se vor băgaţi în seamă. Ceea ce am şi prestat. 🙂
   Te îmbrăţişez, cu drag!

 11. Ce sa mai zici … In ziua de azi calculatorul este un lucru destul de accesibil. Si asta e o chestie foarte buna. Din pacate sint pusti nesupravegheati, sint frustrati, sint needucati … toata fauna de care ne ciocnim pe strada, in autobuz, in tren sau pe plaja. Sub anonimat vad ca pe o vitejie deosebita faptul ca pot injura pe cineva fara motiv. La nivelul de educatie modelat de Gutza si manelele lui acesti concetateni se simt puternici, virili si extrem de cool si atragatori manifestindu-se asa.
  Trebuie sa traim cu ei, cred ca asta ne e soarta de romani …

  • Ştiu, Marius, e perfect adevărat ce spui. Iniţial, aşa cum am mai spus, am vrut să ignor. Apoi m-am gândit că prea ignorăm totul, ceea ce ei interpretează, nu ştiu, ca pe o teamă a noastră de a reacţiona. Aşa cum spui, ne lovim de nesimţirea, incultura, retardul lor, oriunde, oricum, oricând. Dar de ce suntem obligaţi să-i „înghiţim”?
   Mulţumesc pentru trecere.
   Vezi că ai şi un premiu, pe care ţi-l ofer cu drag. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s