Eu ce mai gătesc, azi?


Mda. Spuneam că azi nu mai postez nimic, pentru că nu am niciun fel de inspiraţie. Cum îi ziceam şi lui Vania, nu sunt în stare nici să-mi dau seama ce să gătesc familiei. Am un maaare vid în minte-mi! Bine, nici sufletul nu stă prea comod, dar asta-i altă poveste.

Aşa că inspiraţi-mă – să mă salvez, măcar, de la a divorţa familia de mine: eu ce să gătesc azi? :)

About these ads

24 comentarii

Filed under mancarea cea de toate zilele

24 responses to “Eu ce mai gătesc, azi?

  1. Eu aş cere bani ca să merg la restaurant…

  2. Nasph intrebare! Eu am facut ieri o ciorbita de pui…cu felul doi, insa, m-am confruntat si eu…si cum nici entuziasm nu am…azi gatim pranz nesanatos : cartofi prajiti cu snitel de pui :D

    • Aşa-i că-i naşpa? :) Ciorbiţa de pui “cloceşte” prin frigider. Aseară, am avut grătar de pui, aşa că ar trebui să “pui” mâna să mai fac şi altceva. :) Oricum, mulţumesc pentru sugestie. E bună pentru o altă zi ca cea de azi. ;)

  3. Pingback: Eu ce mai gătesc, azi? - Ziarul toateBlogurile.ro

  4. Ar fi mai bine la restaurant… nu gatesti nici tu daca nu iti e bine.
    >:D<

  5. dmd

    Familiei gateste,o surpriza,
    In sfrofe,un meniu de criza,
    Si daca nu le place felul,
    Arata-le gol…portofelul. :)

  6. starsgates

    N-aveţi nici un sarbatorit, azi???:))
    Te distrezi şi scapi şi de gătit.;)
    Iar dacănu aveţi nici un sarbatorit, mergeti în …vizită la…părinţi.;)

  7. Site Brasov

    Doriti ca blogul dumneavoastra sa arate altfel? Doriti sa nu mai pierdeti datele de pe blog fara a le mai putea recupera, vreti sa treceti la un domeniu la comanda si sa aveti mai multi cititori sau vreti sa faceti bani din reclama?
    Echipa Site Brasov va poate oferi toate acestea cu preturi incepand de la 99 RON.

    E-mail: site_brasov@yahoo.com

  8. Am sosit cam târziu cu sugestiile, că am fost plecată. Așa că hai să ne ocupăm de cină. Fă și tu niște papanași cu dulceață. Sau, uite o idee mai simplă și rapidă. Ia o conservă de ham (știu, nu-i sănătos, dar o dată pe an merge, în situații de criză) și o bucată de brânză. Amestecă-le pe amândouă, separat, cu câte o jumătate de pachet de unt. Apoi pune o folie de plastic pe masă și întinde carnea, peste care pune brânza. Să aibă amândouă grosimea cam de 1 cm. Apoi rulează încet folia, astfel încât să faci o ruladă, pe care o bagi la frigider până așezi masa. Eventual chiar în congelator pentru vreo 10 minute. Se întărește suficient încât s-o poți tăia în felii de cca. 1 cm, care vor apărea ca două spirale, alb-roșu. Gustul e bun dacă adaugi ori ceapă roșie tăiată peștișori și stropită cu un pic de oțet, ori ridichi, ori o somplă roșie. Poftă bună! :)

    • Sărutmâna! :) Băgat la cheiţă. Până la urmă, am dres busuiocul cu nişte spaghete cu ton, somon cu lămâie pt. fi-meu, salam de biscuiţi şi cremă de zahăr ars. Că, uitai să vă zic: sunt şi mândra posesoare a unei familii mofturoase. :)

  9. Mai bine hai sa mergem la masa la Melania, ca sigur cumpara “pestisorul” ceva….

  10. Marian

    Hey, Adela incearca, pentru breakfast, hash browns cu ou ochi si o bucata de sausage!Reteta o iei de pe internet sau ti’o scot eu! Sa faci hash browns ai nevoie de un cartof pe care il dai prin razatoare asa cum dai morcovii prin razatoare.Intr’o tigae pui citeva linguri de olive oil sau grapeseed oil si cind se incinge pui cartoful ras pe care il prajesti la foc mediu iar cind partea de la fund s’a rumenit intorci(flip)continutul ca sa prajesti(rumenesti) si partea cealalta! Il poti pune si la cuptor sa rumenesti continutul pe ambele parti! Ce sa mai zic, e usor de facut dar foarte bun! Incearca, tot ce risti e un cartof si citeva linguri de ulei! Good luck si good appetite!
    Te pup- Marian

    • Marian, dragul meu, ca de obicei, tu salvezi domniţa de la anaghie. :) Ştiu reţeta, am făcut şi eu, numai că nu m-am limitat numai la cartof, am folosit mai multe legume. Te pup şi eu. Premiul din postarea de astăzi este şi pentru tine, chiar dacă nu ai blog. :)

      • Marian

        Eu sint mai modest, Adela! Cu blog sau fara tot ala esti! Si eu te pup draga mea!
        Marian

      • Cred că m-ai înţeles greşit, Marian. Am făcut precizarea aceea, care se dovedeşte, acum, că nu a fost inspirată, doar pentru că pe premiu scrie: “imi place să citesc blogul tău” şi nu pentru că aş face vreo distincţie anume între oameni, în funcţie de a avea sau nu blog. Poate par, dar nu sunt atât de superficială. :)
        Îmbrăţişări.

  11. Lady Io

    Eu am facut supa de linte, ti-as recomanda-o si tie, dar nu stiu daca-ti place lintea.
    Multumesc de premiu! :)

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s